Om Hameco

Vi står för kvalitet och service, vi har stort kontaktnät, lång erfarenhet och hjälper dig under hela processen. Vi ger dig en helhetslösning!
HAMECO Industriservice AB är en specialiserat underleverantör av industrimekaniska-, smides- och svetsuppdrag i Skandinavien.
Vi tar os an även de mest krävande uppdrag inom tyngre hantverksyrken som till exempel industrirörläggning, instrumentrör, mekanisk reparation och underhåll samt tillverkning, montering och svetsning av rör- och stålkonstruktioner.
Vi servar, renoverar och reparerar pump, ventil, drev, växlar, hydraulik, lager, conveyor system, lift och palllyftare, domkraft och kran samt mycket annat…
Våra kunder är företag inom alla typer av industriell tillverkning, montering och underhåll av rör- och stålkonstruktion samt reparation och underhåll av mekanisk processanläggning.
 
Våra tjänster omfattar:
  • Orderproduktion och montering
  • Underhållsavtal - processanläggning
  • Bemanning

Vi har alltid fokus på Säkerhet, Arbetsmiljö och Miljö i allt vad vi gör och vi ser till att detta koordineras och dokumenteras med alla relevante parter på våra projekt.

 
Engagemang!
Vi är engagerade i våra kunder och i uppgifterna vi tar på oss!
Vi arbetar med delaktighet och engagemang i uppgifterna!
 
Professionalism!
Vi är professionella och strukturerade med stor yrkesstolthet!
Vi håller vad vi lovar och har respekt för varandra
 
Kvalitet!
Vi levererar rätt kvalitet i rätte tid!